Sponsorer

Cykelpartner
Cykelpartner sælger alt inden for cykler. Vi forhandler cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til din cykel. www.cykelpartner.dk
Faktorfobi
Faktorfobi.dk har samlet det lækreste indenfor UV badetøj og andre solbeskyttende sager såsom solhatte og UV telte, så du roligt kan sende ungerne ud i solen.
www.faktorfobi.dk
Fashionbox
Fashionbox er præsenteret af butikkerne boston i Roskilde og FLOT i Næstved. Med udgangspunkt i de bedste brands på markedet, ønsker vi at give det bedste udvalg og service.
www.fashionbox.dk
InnerDive
Lær teknikker og værktøjer til at finde indre ro af en af verdens bedste fridykkere, Jesper Stechmann, og et håndplukket team af instruktører.
www.innerdive.dk
Opti-Mind
Opti-Mind er en virksomhed der laver workshops med afsæt i de værktøjer jeg har erfaret primært igennem fridykning, anden sport og uddannelse.
opti-mind.dk
Smarteyes
Smarteyes kan altid tilbyde et bredt sortiment i modebriller til attraktive priser. Vi vil være de bedste, når det gælder service og rådgivning.
www.smarteyes.dk
Fisk på Krogen
Fisk på krogen er en dansk fiskegrejsshop der sælger alt du skal bruge af fiskegrej til dine fisketure. Vi sælger fiskegrej fra et udvalg af mærker, der sikrer dig grej af en høj kvalitet.
fiskpaakrogen.dk
Camilla Cecilie Astrup Peulecke
Camilla Cecilie Astrup Peulecke er uddannet socialrådgiver i 2002 samt mastercoach og massageterapeut begge ved Nordlyscenteret med afslutning i 2014.
camillapeulecke.dk
Undervandsitetet
Undervandsitetet er det bedste sted på nettet du kan gå hen for at at blive klogere på fridykning og undervandsjagt. Undervandsitetet drives af Morten Rosenvold Villadsen.
undervandsitetet.dk
K for Kage
Hos Kforkage.dk finder du et stort udvalg fra de største producenter inden for kageudstyr og kagepynt. Bag shoppen er Danmarks yngste iværksætter, Sara.
kforkage.dk
Magnetz
Magnetz kan hjælpe dig med alt inden for magneter – også vandtætte magneter, hvis du skal magnet-fiske. Vi er kendt for vores gode kundeservice.
www.magnetz.dk
Kukuk
Vi vil være din foretrukne forhandler og leverandør af kvalitetsgarn og tilbehør. Det kommer ikke af sig selv, men kræver en dedikeret og engageret arbejdsindsats hvilket vi er fokuserede på at yde.
kukuk.dk
Liam & Os
Hos Liams.dk finder du et stort udvalg af bæreseler, fastvikler, ringslynger og strækvikler. Vores uddannede slyngevejleder er altid klar til at vejlede og få dig godt igang med at bære dit barn.
liams.dk
Minta
MINTA.dk er din onlineshop fyldt med neglelak. Vi har Danmarks største udvalg indenfor lak, negletilbehør og nailart, og vi udvider sortimentet hver dag.
minta.dk
PR3
PR3 leverer grafisk arbejde i form af brochurer, logoer, hjemmesider, plakater og den slags. pr3.dk
Faktisk Praktisk
Hos faktiskpraktisk.dk kan du få genveje til en bedre hverdag i og uden for vandet. Der er fx bambusstrømper, Contigo drikkedunke og termokopper, badedragter og shapewear i høj kvalitet.
faktiskpraktisk.dk
Fotografit
Fotografit er eksperter i undervandsfoto – skal du fotografere under vand, har Fotografit løsningen – lige fra GoPro til store kamerasystemer.
fotografit.eu
Menda

Bryd tabuet omkring angst og finde den bedste behandling på menda.dk

maskot promotion

Siden 2003 har Maskot Promotion produceret maskotter og bamser. Specialdesignede maskotter er unikke og produceret efter dine ønsker og ideer. Maskotpromotion.dk